Oscarsgalan - Emilias synpunkter

Okej, nu kör vi igång. Röda mattan - olika kändisar syns i teverutan - här nedan kommer mina synpunkter:

* Jesse Eisenberg: Jag gillar honom som skådespelare. Han är ren, bra, nördigt söt och allt det där. Vi kan säga att han är min nördiga crush inom kändisvärlden. Men det var ju helvete vad han höll på och blinkade. 5000 blinkar per minut verkade det va. Gillade hans enkla kostym.

* Amy Adams: Jävlar vad nervös hon verkade vara. Jag trodde att hon skulle brista ut i gråt medan den där människan intervjuade henne kort. Gillar inte hennes klänning, lite för mycket.

* Russell Brand: Brittiske skitjäveln! Jag är dömd att vara evigt förälskad i honom. Han tog med sin kära mamma på galan - hur sött är inte det? Och hans leende... Han måste ha världens största leende. Man ser ju alla hans tänder när han skrattar men han skrattar charmigt. Hans kostym igår var jäkligt snygg. En av de snyggaste bland männen.

* Cate Blanchett: Hon utstrålade otroligt självsäkert och var hur lugn som helst. Men seriöst? Den där klänningen hon hade på sig. Jag orkar inte ens kommentera nästan. Hon borde skaffa sig en spegel eller nya glasögon.

* Scarlett Johansson: Ursäkta mig, men vad fan hände? Knullade hon precis före galan eller vad hände med hennes hår egentligen? Och klänningen - HALLÅÅÅ.. Hon brukade ju alltid ha snygga klänningar. Men dock var hon snygg i fejset. Hon är alltid snygg men hon verkade inte ha ansträngt sig.

* Matthew McConaughey: Alltså... Den mannen måste ha en av världens fulaste näsor men fan vad han utstrålar sex. Han börjar bli riktigt gammal men hans utstrålning kan man inte ta död på.

* Anne Hathaway: Den röda klänningen var fin tycker jag. Men har Anne aldrig hört talas om behå? Skulle kanske ha gett snyggare form kring bysten. Och läppstiftet - varför tog hon ens på den färgen. Allting var fel, det enda som var rätt var klänningen. (Jag gillar dock hennes insats under Oscarsgalan. Hon var grymt rolig).

* Mark Wahlberg: Endast ett ord behövs säga - TRÅKIG!

* Reese Witherspoon: Hon var gudomligt vacker. Perfekt som en barbiedocka och klänningen var hur snygg som helst. Väldigt stilren. Hon måste ha varit galans vackraste kvinna!

* Natalie Portman: Enkel men fin klänning. Hon verkade vara smått förvirrad och kunde inte fästa blicken någonstans. Fula örhängen.

* James Franco: Han agerade värdpar tillsammans med Anne Hathaway och jag måste säga att han inte var särskilt upplyftande. Han stod mest och såg söt och stel ut. Men jävlar vad jag gillar hans leende. Gillade inte alls att han valde använda fluga istället för slips.

* Justin Timberlake: Kvällens hetaste kille. Ingen diskussion. Han är alltid så bajsigt charmig att man dör.

* Sandra Bullock: OK klänning. Jag gillar Sandra Bullock väldigt skarpt men tycker att det är så synd att hon åldras. Det syns på henne att hon inte är ung längre.

* Gwyneth Platrow: Hon tar hem priset för kvällens fulaste klänning. Förstår inte hur hon tänkte när hon tog på sig den där klänningen.

* Christian Bale: Han är bara så enormt stor, alltså. För mig är han som en gud... Nästan.. Jag älskar nästan alla hans filmer och han är enormt begåvad. Kostymen var felfri, han var självsäker, snygg. Men what´s up with the beard? Ansa lite, mannen! Riktigt snyggt, tjockt hår han hade i alla fall.

Har flera personer till men orkar fan inte ödsla mer tid på dessa ytligheter. Jag blev grymt glad när Christian Bale vann Bästa manliga biroll. Han förtjänade det som fan. Men när Colin Firth vann Bästa manliga huvudroll visste jag inte vad jag ska tycka. Jag har inte sett filmen men jag tvivlar inte på hur fantastiskt duktig Colin är som skådespelare. Jag gillar honom väldigt mycket men samtidigt kunde jag inte låta bli att bli lite besviken. Hade smått hoppas på Jesse Esienberg eller James Franco. Men visst, Colin Firth förtjänade det.

RSS 2.0